Το drink Pink, Rosé Wine Extravaganza , δίνει ραντεβού για το 2022!

Pinked out

Pinked out

Pinked out όλο το καλοκαίρι

Get Pinked Out με προορισμό το «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza», στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, 9 Ιουνίου 2019 (12:00- 20:00), για να δοκιμάσετε πολλές δεκάδες από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα… in vivo, σε ιδανικό για εκείνα περιβάλλον και κατάλληλες συνθήκες γευσιγνωσίας. Όλα δε αυτά θα σας κοστίσουν περίπου όσο ένα καλό ποτήρι κρασί (εισιτήριο 10 ευρώ, περιλαμβάνεται κατάλογος με πλήρεις γευσιγνωστικές περιγραφές όλων των κρασιών της εκδήλωσης και αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας).

Get Pinked Out, όμως, σημαίνει και το ροζέ κρασί στην πόλη, στα οινικά εστιατόρια και στα wine bar της Αθήνας, όπου αποτελεί ιδανική επιλογή, ιδίως τώρα που πιάνουν οι ζέστες. Βιώσετε τη δύναμη των ροζέ κρασιών, την Pink Power, πίνοντάς τα μόνα τους, ως απεριτίφ ή επιδόρπια, αλλά και με τα κατάλληλα φαγητά, κάνοντας απολαυστικές Pink Connections…

Get Pinked Out είναι και το ροζέ κρασί στο Διαδίκτυο, σε άρθρα γνώμης, σε προτάσεις και σε φόρουμ, όπου οι φίλοι της ροζέ απόλαυσης ανταλλάσσουν γνώμες. Μοιραστείτε ό,τι θέλετε για τα ροζέ κρασιά μέσα από το Facebook και το Twitter του Drink Pink.