Το drink Pink, Rosé Wine Extravaganza , δίνει ραντεβού για το 2022!

Pink Power

Pink Power

Τολμήστε το ροζέ και δεν θα απογοητευτείτε

Ανεπαίσθητα, ασυναίσθητα, «δολίως», υπογείως και ξαφνικά, τα ροζέ κρασιά γίνονται μόδα και στην Ελλάδα. Επιτέλους! Γιατί αξίζει να τα ανακαλύψουν όλοι οι φίλοι του κρασιού.

Όπως και να τα πείτε, «ροζέ», «pink» ή «ερυθρωπά», είναι φρέσκα και ξεδιψαστικά, φρουτώδη και γοητευτικά, παιχνιδιάρικα και ευκολόπιοτα. Είναι τα κατεξοχήν κρασιά του καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι στη Γαλλία έχουν ξεπεράσει σε κατανάλωση τα λευκά κρασιά. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μυστικό που τα αφορά είναι το εξής: Η Ελλάδα παράγει πολύ όμορφα ροζέ κρασιά και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά στυλ τα περισσότερα από τα οποία είναι άγνωστα.

Σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza» που θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, 12:00-20:00, στο ξενοδοχείο Hilton. Εκεί όπου περισσότερα από 100 ροζέ κρασιά θα δείξουν τη δύναμή τους, τη Pink Power!

Με αφετηρία την πείρα μας από τη διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης ελληνικών κρασιών στον κόσμο, Οινόραμα, δημιουργούμε για εσάς μία «Πλατεία Γευσιγνωσίας» στα ροζέ ντυμένη, όπου σας παρουσιάζουμε περισσότερα από 100 κρασιά, ελληνικά και ξένα, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε με το δικό σας ρυθμό και ανενόχλητα, χωρίς την παρουσία των παραγωγών τους, αλλά με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτά διαθέσιμες.

Βιώστε λοιπόν τη ροζέ δύναμη στον υπέροχο και φωτεινό χώρο της αίθουσας «Θάλεια» του ξενοδοχείου Hilton, με μεγάλη βεράντα και θέα την πισίνα του ξενοδοχείου, όπως αρμόζει στην περίσταση. Μπορείτε να σερβίρετε μόνος ή μόνη σας, όσα κρασιά θέλετε και να επιλέξετε εκείνα που θα πίνετε όλο το καλοκαίρι! Κάθε κρασί συνοδεύεται από τη γευσιγνωστική του καρτέλα με το αρωματικό και γευστικό του προφίλ του, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, π.χ. πόσο κοστίζει και πού θα το βρείτε.

Ο πλούσιος κατάλογος της έκθεσης, που περιλαμβάνεται στο εισιτήριο (10€), περιέχει όλα τα κρασιά με τη γευσιγνωστική τους περιγραφή και πολλά «tips» για τους ερυθρωπούς οίνους, από το πώς παράγονται μέχρι συνταγές μαγειρικής που εγγυώνται θεϊκά ταιριάσματα! Ελάτε στη φαντασμαγορική αυτή γευστική δοκιμή, όπου για 3η φορά συγκεντρώνουμε για εσάς, σε ένα σημείο, τόσα πολλά ροζέ κρασιά.
Τολμήστε το ροζέ και δεν θα απογοητευτείτε!